Företaget

Westatus AFM

Bakom Westatus står fastighetsmäklaren Pasi Saari som redan har 20 års erfarenhet av branschen. De första 10 åren arbetade han som företagare i en franchise-fastighetsmäklarkedja, numera arbetar han i sitt eget företag med förmedling av bostäder och fritidsbostäder. Pasi betjänar på finska, svenska och engelska.

Utöver traditionell bostadsförsäljning är Westatus ett högt kvalificerat proffs inom sin bransch, särskilt när det gäller prissättning och försäljning av havsstrandfastigheter. Han har också erfarenhet av försäljning av stora herrgårdar och bondgårdar.

Objekt vid havet är ofta mer utmanande än andra bostäder, eftersom de kräver specialkompetens. Man hittar inte ett lämpligt pris i statistiken, utan fastställandet av det rätta priset kräver lång erfarenhet och kännedom om området. När du vänder dig till Westatus kan du lita på att du får en verkligt sakkunnig betjäning vid försäljning eller köp av även en mer speciell bostad.

Pasis professionalitet är också känd i riksmedia, där han ofta har gett expertutlåtanden och diskuterat marknadsläget för fritidsbostäder.

Westatus försäljningsargument är ett stort kund- och samarbetsnätverk i huvudstadsregionen, varifrån en stor del av våra köpare kommer. Detta är definitivt en stor fördel för säljaren.

Erfarenheten är vår styrka. Därför säljer vi alltid din fastighet eller bostad till det bästa möjliga priset. Vi är bra på det!