Yrityksemme

Westatus LKV

Westatuksen takana on kiinteistönvälittäjä Pasi Saari, jolla on jo 20 vuoden kokemus alalta. Ensimmäiset 10 vuotta hän toimi yrittäjänä franchising-kiinteistönvälitysketjun väreissä, nykyisin oman yrityksen parissa asuntojen ja vapaa-ajan asuntojen välityksen merkeissä. Pasi palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Perinteisen asuntokaupan lisäksi Westatus on oman alansa huippuammattilainen etenkin merenrantakiinteistöjen hinnoittelussa ja myynnissä. Kokemusta löytyy myös suurien kartanoiden ja maatilojen myynnistä.

Merenrantakohteet ovat usein muita asuntoja haastavampia, sillä ne vaativat erityisosaamista. Sopivaa hintaa ei löydy tilastoista, vaan oikean hinnan määrittäminen vaatii pitkää kokemusta ja alueen tuntemusta. Westatuksen puoleen kääntyessäsi voitkin luottaa saavasi aidosti asiantuntevaa palvelua erikoisemmankin asunnon myynnissä tai ostossa.

Pasin ammattitaito tunnetaan myös valtakunnallisissa medioissa, joissa hän on esiintynyt usein vapaa-ajan asuntojen markkinatilanteita puivissa asiantuntijalausunnoissa.

Westatuksen myyntivalttina on laaja asiakas- ja yhteistyöverkosto pääkaupunkiseudulla, josta suuri osa ostajistamme tulee. Tämä on ehdottomasti myyjälle suuri etu.

Kokemus on vahvuutemme. Siksi myymme kiinteistösi tai asuntosi aina parhaalla mahdollisella hinnalla. Olemme hyviä siinä!